Detaljne informacije o odlasku na Zborovanje!

13/05/2019

Dragi članovi i roditelji!

 
Krećemo u Osijek u petak 17.5. u 17h ispred dvorane Sutinska vrela. Putujemo autobusom 😊 Povratak je u nedjelju u večernjim satima.
 
POPIS OPREME: 
vreća za spavanje, karimat (podloga za spavanje), veliki ruksak za stvari (šerpas), mali ruksak za po gradu, jakna (traper, kožna – ovisi o prognozi), gojzerice (čvrste cipele), tenisice, traperice, uniforma (zelena košulja, marama tko ima), radna uniforma (žuta majica za poletarce, crvena za izviđače), donje rublje, čarape, trenirka, 3 majice kratkih rukava (po mogućnosti ne nove), zelena odredska hoodica (tko ima), pribor za osobnu higijenu (četkica za zube, pasta za zube, mali ručnik…), kabanica, bilježnica (quipos) i pernica, zdravstvena iskaznica, izviđačka iskaznica (tko ima, tko nema dobit će na dan polaska), džepna svjetiljka, KAPA i SPREJ PROTIV KOMARACA!, džeparac, maramice, boca za vodu
 
Za mobitele ne odgovaramo! Nela, Cana i predvodnici su uvijek dostupni na svoje mobitele ako će bilo što trebati.
Molimo vas da sve s popisa uzmete – pogotovo kapu/šiltericu i sredstva za obranu od komaraca! 
 
Poletarci (1.-4. razred) spavaju u čvrstom objektu (škola), a stariji u šatorima.
 
Za odjeću, par dana prije polaska pogledajte prognozu vremena za Osijek (nadamo se suncu 😎) i spakirajte se u skladu s prognozom vremena.
 
Pošto dolazimo u petak navečer, u subotu klinci imaju doručak, ali im za vožnju busom u petak pripremite hranu za put.
 
To je to od obavijesti za sad, za sva pitanja slobodno zovite ili pošaljite mail. Molimo vas da ostatak za Zborovanje uplatite do početka Zborovanja!
 
Uz izviđački pozdrav,
Nela i Cana

Related Posts